BNP Paribas Cardif Services s.r.o.

#2851Neproplacena pojistka

11 měsíců 18 dnů 19 hodin

08.04.2014, před 11 lety

Milan Hudec

Při sjednani financniho uveru mi bylo bankou nabidnuto pojisteni produktu pri pripadne neschopnosti splaceni uveru a to z duvodu pracovni neschopnosti a nebo nezamestnanosti, uver jsem mel asi rok a 6:zaří minuleho roku jsem podstoupil operaci kyly a varexu, doba me neschopnosti cinila ctyri mesice, coz byla i podminka pojistovny pri proplaceni pojistne udalosti, vsechny jimi pozadovane dokumenty jsem zasilal, kdyz jsem ukoncil neschopenku, pozadovali neustale zasilani kopii tech ci onech dokumentu souvisejicich s mou operaci a pracovni neschopnosti, ktere jsem jim pred tim radne zaslal. pote mi prislo zdeleni ze na proplaceni pojistky nemam narok z duvodu jakesi jejich diagnozy uvedene pouze pod cislem, ktere si uz nepamatuji. po mem odvolani me znovu kontaktovali, s tim ze na urcitou castku mam narok, ale ze potrebuji znovu kopii me neschopenky, po me odpovedi, ze jsem jim tuto zaslal hned po ukonceni - 6.ledna, mi prisel dopis z jejich konecnym zamitavym stanoviskem.

pojisteni financniho uveru, z duvodu docasne neschopnosti tento splacet, v pripade pracovni neschopnosti nebo z duvodu ztraty zamestnani

pozaduji plne proplaceni pojistene doby me pracovni neschopnosti

22.5.2014 15:23, před 11 lety

V případě, že byly naplněny podmínky pro které měla společnost vyplatit pojistnou částku, měla by řádně odůvodnit své neplnění, jinak se ocitá v prodlení. V tomto případě doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu.

27.3.2015 14:12, před 10 lety

Společnost BNP Paribas Cardif Pojišťovna, a.s. byla o podané stížnosti informována, ale neprojevila zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.
Případný spor může být tedy řešen pouze v soudním řízení. Vhodné je právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.