Koupě navigace přes internet v hodnotě 5000 kč pro kamiony.GPS navigace,Truck,Tir-balíček map 18.10.2013.2.1.2014,první rekl.uznaná.Vadný GPS přijímač,vyměněn.Nebyla však nainstalována doživotní aktualizace map.Bylo mi doporučeno nainstalovat sám.Navigace stále není funkční.Půjčil jsem si na osob.auta,ta je v pořádku.Je to NAVIGON.Zatím jezdím s touto,jinou možnost nemám.Druhá reklamace.3.3.2014.Neuznána.Navigace ani po zadání souřadnic nenaviguje do ulic,naviguje o 3-4 ulice dále,na kruháči bych mohl jezdit stále dokola,neukazuje výšku mostu pod kterou se kamoin může vejít,což je dosti podstatná chyba,nemluví.Bohužel nesplňuje funkci,kterou by měla.Jako řidič MKD jezdím po celé EU a potřebuji nutně GPS ke svému povolání.Poslali mi ji zpátky,že se jim vada na dílně neprojevila.Bylo by potřeba vyzkoušet na kamionu.Nabídka jiné s dopl.,ale nepřijímám.Nemám už u této firmy důvěru.Rekl.protokol,který mi přišel udali jako závadu:Ztráta signálu,ale já udával závadu,kterou popisuji výše.
GPS navigace,Truck,Tir-Balíček map
Rád bych,aby tato GPS fungovala plně tak,jak má.Pokud by to nebylo možné,chtěl bych vrátit peníze.Šetřil jsem na ni nějaký ten rok.Je to pro mou rodinu dost peněz,kterých nemáme na zbyt.Děkuji pokud možno za kladné vyřízení.Stýskal M.
V tomto případě doporučujeme dohodnout se s prodejcem, že bude závada natočena na video či zaznamenána jiným způsobem. Na základě tohoto prokázání vady by mělo dojít k vyřízení reklamace nebo odůvodnění, co vadu způsobuje.
Pokud by prodejce na tuto variantu nepřistoupil, bylo by nutné nechat výrobek posoudit soudním znalcem. V případě, že by následně byla vada takto prokázána, má kupující nárok nejen na řádné vyřízení reklamace, ale i na proplacení nákladů souvisejících s pořízením znaleckého posudku.
Pan Pavelka Martin byl o podané stížnosti informován, ale neprojevil zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ z důvodu nereakce podnikatele uzavřít. Případný spor tedy může být řešen pouze v soudním řízení.