Dnes jsem byla zde vyzvána,abych se vyjádřila jako spotřebitelka k vyjádření ze strany Courlux International SA,které zde bylo firmou zvěřejněno.Firma dnes reagovala tím,že zde mnou zveřejněná odpověď vrhá špatné světlo na tuto firmu.Odpověď na celou situaci jsem obdržela až dnes po zvěřejnění mé odpovědi k věci zde Dtestu.Dále mi poskytla pouze IP adresu,mou adresu co nesouhlasí a také to,že zatím věc řeší s českou poštou.Udaje prý budou vymazány az se situace vyřeší.Obsah a přístup,kterého se mi dnes dostalo se mi nezamlouvá.
Dále v e-mailu od společnosti Courlux International SA bylo uvedeno zajímavé slovní spojení ,,jak vy tvrdíte".To si mám vysvětlit tak,že snad lžu???Nebýt společnosti Intrum nevěděla bych cokoliv.Takže jak jsem měla reagovat?To jsem učinila až po zaslání dopisů od Intrumu.V každém případě jsem společnosti Courlux International SA odepsala ještě dnes.Nesouhlasím s obsahem a podáním,kterého se mi e-mailové odpovědi dostalo.Děkuji Sándorová
Spodní prádlo a holení
Okamžité vymazání údajů z datábaze této firmy,která se cítí dotčená v dnešním e-mailu tím,že jsem se ozvala a reaguji.
Jedná se o doplnění informací ke stížnosti ID: 28017. Tuto stížnost uzavíráme.