BABYPARK s.r.o.

#2892Záruční servis

11 měsíců 15 dnů 1 hodina

12.04.2014, před 11 lety

Milada černá

v minulém roce jsem zakoupila kočárek značky Mutsy u spokečnosti Babypark. Společnost Babypark již nefunguje a byla jediná, kdo zajišťoval dovoz a záruční servis u kočárků Mutsy v ČR. Kočárek se mi porouchal a ráda bych jej nechala opravit v rámci záruční doby.

Můžete mi napsat, zda je společnost, která končí svou činnost povinna pověřit jinou společnost k vykonání záručního servisu a zveřejnit jméno a adresu? Pokud ano, kde tyto údaje najdu?
Nebo s ukončením činnosti společnosti veškeré záruky vyplývající z koupě zboží ztrácejí platnost?

Děkuji

Milada Černá

22.4.2014 12:29, před 11 lety

Na společnost Babypark s.r.o. byl ke dni 17. 04. 2014 prohlášen konkurs. Více informací naleznete na internetových stránkách: https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=31aa7da3-ed2d-4b89-a43c-077a2f419f07.
Doporučujeme se blíže informovat u insolvenčního správce. Pohledávky, které máte vůči společnosti je nutné u příslušného soudu přihlásit nejpozději do 2 měsíců ode dne prohlášení konkursu.

27.3.2015 13:53, před 10 lety

Vzhledem k prohlášenému konkursu jsme nuceni stížnost uzavřít.