dne 4.12.2018 jsem u Vaší společnosti objednávala zboží č.objednávky 11029002627. 10.12. jste mi na mail poslali Potvrzení o odeslání a osobní číslo zásilky DR3662243465u. Od té doby se nic neděje. Byla jsemm se ptát na Českou poštu a tam mi bylo řečeno, že jste to elektronicky podali, ale balík neposlali. Nemají k tomu další informace.
Děkuji za vyřešení.
Novotná Klára
11029002627
Potřebuji balík poslat do 21.12.2018 jsou to Vánoční dárky!!!
Prodávající má povinnost dodat zboží. Pokud tak neučiní ve sjednaném termínu, ocitá se v prodlení. Jestliže zboží prodávající nedodá v tomto termínu, upozorní spotřebitel prodávajícího, že nedodal zboží včas a poskytne prodávajícímu přiměřenou lhůtu k dodání zboží (lze poskytnout i mlčky).
Pokud prodávající nedodá zboží ani ve lhůtě poskytnuté spotřebitelem, má spotřebitel nárok na odstoupení od smlouvy dle § 1978 občanského zákoníku a na vrácení zaplacené peněžní částky. Oznámí-li spotřebitel prodávajícímu, že mu určuje dodatečnou lhůtu k plnění a že mu ji již neprodlouží, platí, že marným uplynutím této lhůty od smlouvy odstoupil.
Nebude-li možné spor vyřešit smírnou cestou prostřednictvím naší služby, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.
Dobrý den, paní Novotná,
děkujeme za zprávu. Je nám líto, ale v předvánočním období se mohou některé zásilky zpozdit, proto zákazníkům doporučujeme, aby vánoční dárky objednávali s dostatečnou rezervou. Váš dotaz ihned předáváme kolegům ze zákaznické linky, kteří se Vám co nejdříve ozvou.
Děkujeme za trpělivost a přejeme hezký den.
Lidl Česká republika
Komentář: Děkuji moc za pomoc, díky dTestu je balík po 13.dnech na poště. Děkuji moc za pomoc!!!