Česká pošta, s.p.

12 minut 40 sekund

17.12.2018, před 6 lety

Zdeněk Pavlík

Požaduji řešení následujících problémů:
- opakovaně mi není doručován časopis Instinkt, momentálně chybějí poslední dva výtisky
- minulý týden nebyl doručen týdeník Televize
- minulé úterý byla před schránkami v domě poštovní taška plná dopisů, komukoliv přístupná
- pošta Tachov problémy neřeší, minulý pátek i dnes není možno se dovolat ani na jedno ze tří čísel na DEPO
- při snaze řešit problémy osobně jsem nebyl vpuštěn do prostoru kanceláří(otevírání bzučákem na zazvonění)
- u některých zásilek mám ve schránce lístek "nezastižen" i když jsem celý den doma
Děkuji za pomoc a sjednání nápravy
Z.Pavlík

Asi výměna doručovatele

17.12.2018 10:22, před 6 lety

V tomto případě doporučujeme službu reklamovat písemně a zároveň žádat náhradu škody nedoručených časopisů. Pošta je ale zavázána i vůči vydavatelství časopisu, kterému jej distribuuje, tudíž doporučujeme i písemně žádat nápravu vůči vydavateli periodika.

Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.

Toto rozhodnutí je podpořeno faktem, že Česká pošta shledává svůj systém pro příjem, evidenci a řešení stížností jako dostatečný. Dle vyjádření České pošty přijme podání týkající se služeb poskytovaných Českou poštou nebo jednání jejích zaměstnanců kterákoliv organizační jednotka. Podání mohou být uplatněna telefonicky, osobně, dopisem, faxem, elektronickou poštou nebo datovou schránkou.

Pro úplnost přikládáme odkaz, který obsahuje kontakt na poštovního ombudsmana: http://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman