Dobrý den chci zrušit kompletně můj účet na flirtkontakt.cz a mého členství které jsem si neobednal a strhava mi to peníze za něco o co nestojím
Email pro přihlášení princezna.500@seznam.cz přezdívka BIMMER
Okamžité zrušení účtu a strhavaní plateb
Spotřebitel může odstoupit od smlouvy o poskytování služeb, pokud ještě nedošlo k jejich splnění. Započala-li společnost s plněním služeb na základě výslovné žádosti spotřebitele před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, uhradí spotřebitel společnosti pouze poměrnou část sjednané ceny za plnění poskytnuté do okamžiku odstoupení. Je-li sjednaná cena nepřiměřeně vysoká, uhradí spotřebitel společnosti poměrnou část ceny odpovídající tržní hodnotě poskytovaného plnění.
Pokud spotřebitel odstoupení od smlouvy ve stanovené 14 denní lhůtě zaslal prokazatelnou formou, popřípadě se pokoušela zaslat, ale z důvodů na straně podnikatele mu to nebylo umožněno, stačí přeposlat společnosti znovu tento email, a tím prokázat snahu o včasné a řádné odstoupení od smlouvy v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti. Zkracuje-li společnost spotřebitele na jeho právech, k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti.
Pokud však již uplynula 14 denní lhůta ode dne uzavření smlouvy, pak je nutné smlouvu o poskytování placených služeb ukončit, a to výpovědí. Více informací o této problematice je možné vyhledat na webové adrese https://www.dtest.cz/clanek-5829/hledani-dokonaleho-protejsku-vas-muze-prijit-draho.
Dobrý den.
Uživatel se na seznamce zaregistroval a zakoupil si předplatný. Podmínky předplatného jsou uvedeny přímo u platby a samozřejmně v obchodních podmínkách. O možnostech odstoupení od smlouvy byl informován na podpoře stránky. Žádnou výpoveď - odstoupení od smlouvy jsme neobdrželi.
Na základě této žádosti bylo uživateli předplatné zrušeno a profil vymazán.
Děkujeme a přejeme hezký den.
Flirtkontakt.cz