Ve středu dne 17.4 2014 sem byl slovně napaden zaměstnancem "hlídačem". V Penny HOLEŠOV kde mě vugárně napadl za přítomnosti mé malé dcery slovy ty Č... TY K.... H.... ATD. Táhl z něj alkohol.Jak muže pít v pracovní době a znepřijemnovat nákupy spoluobčanum holešova.žádám vyřešení téhle té situace.nebo tu situaci začnu řesit sám a ten pán slovenské národnosti narází..a žádam o písemnou omluvu.A v pondělí to jdu hlásit na Policii ČR za hrubé narušení občanského soužití na toho pána.
ŽÁDAM OMLUVU POPŘIPADĚ PROPUŠTĚNÍ..
V tomto případě lze podat na policii oznámení o tom, že se předmětná osoba dopustila přestupku proti občanskému soužití dle § 49 přestupkového zákona. Zároveň lze samozřejmě podat stížnost samotné společnosti, aby chování pracovníka prověřila a případně sankcionovala v rámci interního systému.
Společnost Penny Market s.r.o. se nerozhodla využít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost z důvodu nereakce subjektu uzavřít.