Vodafone Czech Republic a.s.

#2951Zasílání pokut i po roce od ukončení smlouvy

1 měsíc 28 dnů 14 hodin

18.04.2014, před 11 lety

Viktor Horálek

Zhruba před roke jsem ukončil smlouvu s Vodafonem a přešel jsem k jinému operátorovi. Vše proběhlo hladce, ale po asi pul roce poslali na starou adresu (mé matce) složenku asi na 100,-kč, než mi to mati předala uběhla doba splatnosti, i tak jsem to uhradil a považoval věc za vyřešenou. Po čtvrt roce opět složenka na adresu mé matky, tentokrát 134,-kč, opět jsem ji po splatnosti uhradil, ale tentokrát zavolal operátorce jestli jim tam něco ještě dlužím, a ať laskavě zmení adresu. Po týdnu na adresu mé matky příjde další vyhrůžný dopis, že pokud nezaplatim, tak mi naúčtují 3000,- Vydal jsem se na pobočku, kde mi paní sdělila, že jsem neuhradil ani těch 134,- že navíc musím doplatit dalších 226,- kč. Nechápu za co jsou ty pokuty? Kde se najednou vzaly, když mě normálně šlo prevest číslo k O2 a při ukončení smlouvy neuvedli žádnou neuhrazenou položku? Za co si to furt učtují, copak se jich nejde zbavit?
Viktor Horálek

Ukončit navždy vztah s Vodafonem, vrátit peníze za nesmyslné pokuty!

23.4.2014 12:56, před 11 lety

V tomto případě doporučujeme si písemně vyžádat odůvodnění účtování těchto částek. Zároveň, pokud Vám bude řečeno, že již nic nedlužíte, doporučujeme nechat si od společnosti podepsat potvrzení o bezdlužnosti.

23.4.2014 14:05, před 11 lety

Dobrý den, pane Horálku,

po přenosu telefonního čísla do jiné sítě posíláme ještě zákazníkům po konci posledního zúčtovacího období, které započali, poslední Vyúčtování. To chodí poštou na adresu, kterou u nás měl zákazník uvedenou jako zasílací. I toto Vyúčtování má samozřejmě svou splatnost a za poslání upomínky, když nedojde k včasné úhradě, si v souladu s platným Ceníkem účtujeme částku 180 Kč s DPH – dříve to bylo 133,10 Kč s DPH.
Určitě bude potřeba, abychom to zkontrolovali přímo u vašeho zákaznického účtu. Doporučuji proto, abyste se obrátil přímo na naše platební oddělení na čísle 800 77 11 77, kde jsou naši specialisté k dispozici v pracovní dny od 8 do 17 hodin a poskytnou vám potřebné informace k platbě.

Kateřina Drymlová
Péče o zákazníky

16.6.2014 13:05, před 11 lety

Stížnost uzavřena z důvodu dlouhodobé nereakce spotřebitele.