Comgate a.s.

#29777Neoprávněné naúčtovaní

16 dnů

14.01.2019, před 6 lety

Jakub Schneider

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Při hraní hry Magic Kingdoms, jsem si pořizoval novou postavu za peníze, která měla stát 79 kč. SMSkou mi přišel potvrzovací kod, který jsem do hry vyplnil a po z jištění sem z jistil, že platba byla odeslaná 2 krát.

honor dua l22

Vrátit peníze

30.1.2019 21:24, před 6 lety

Pokud společnost měla účtovat jednu službu a strhla dvojnásobnou částku, pak druhou platbu drží jako bezdůvodné obohacení ve smyslu § 2991 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Dle tohoto ustanovení je podnikatel povinen vydat spotřebiteli, oč se obohatil.

Vzor výzvy k vydaní bezdůvodného obohacení je k nalezení zde: https://www.dtest.cz/clanek-3510/vyzva-k-vydani-bezduvodneho-obohaceni

Společnost ComGate Payments, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena. Podle vyjádření společnosti mohou spotřebitelé zasílat stížnosti na emailovou adresu infolinka@comgate.cz

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 000.