Dne 31.3. 2014 jsem si u prodejce chtěla zakoupit kabelku lacoste concept small bag v hodnotě 699 kč + 100 kč doprava = 799 kč. Tuto částku jsem uhradila, pročež mně došlo potvrzení o zaplacení dne 3.4. 2014-> Vaše platba za objednávku s označením 867768736 byla úspěšně zpracována.
Tuto firmu jsem několikrát kontaktovala, bezúspěšně. Kabelka do dnešního dne nedošla, jednalo se o podvodné jednání.
jednalo se o L.12.12 Concept Small Tote - brusinkově červená lacoste kabelku
vrátit peníze na účet nebo neprodleně zaslat kabelku na udanou adresu
Bohužel portál www.tastebags.com prostřednictvím e-mailu nebo telefonního čísla nijak nekomunikuje. Na výše uvedených internetových stránkách byla jako provozovatel uvedena Vratislava Hlaváčová – fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku. Dle nám dostupných informací zde došlo k trestnému činu neoprávněného nakládání s osobními údaji dle § 180 trestního zákoníku a paní Vratislava Hlaváčová nevěděla, že je na stránkách e-shopu uvedena. Pro tento trestný čin bylo již podáno trestní oznámení.
Vzhledem k tomu, že v tomto případě není skutečný prodejce znám, doporučujeme podat na policii trestní oznámení na neznámého pachatele pro trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku.