Globus ČR, k.s.

#30163Hygiena žádná

29.01.2019, před 6 lety

Sabina Chalupová

Globus Ostrava.. Dnes 29.ledna pred 11:00.. Naučte sve zaměstnance hygieně a ne at mi nabírá holima rukama maso...slecna by se mela stydět...K čemu maji rukavice

Hovězí na guláš

Hlídejte si to.

29.1.2019 11:50, před 6 lety

Má-li spotřebitelka důvodné podezření, že zaměstnanci společnosti nedodržují hygienické předpisy, je vhodné tento problém řešit přímo na místě s odpovědným vedoucím provozovny. Nedojde-li ani poté k nápravě, má spotřebitelka možnost obrátit se na Krajskou hygienickou stanici.

5.2.2019 16:28, před 6 lety

Dobrý den, paní Chalupová,

děkujeme za Váš podnět, který vnímáme jako snahu zlepšit komfort Vašeho nakupování.

Hygiena a bezpečnost obecně jsou pro naše výroby klíčovým interním předpisem, který musí naši zaměstnanci bezpodmínečně dodržovat. V našich interních pravidlech je přesně popsáno, za jakých podmínek musí náš personál užívat ochranné pracovní pomůcky a kdy jsou například rukavice opravdu nezbytné. Prodej masa na váhu takovým místem není - všichni naši zaměstnanci vlastní potravinářský průkaz, který je opravňuje k nakládání s potravinami ( tedy i masem) a zároveň zavazuje k přísné hygieně. Maso je navíc určeno k další tepelné úpravě, nikdo ze zákazníků ho nejí syrové, proto zde rukavice nejsou nezbytné.´

Věříme, že nabídku našich výrob i v budoucnu oceníte a že budeme moci vyjít vašim přáním vstříc.

Váš Globus

5.2.2019 18:45, před 6 lety

Sabina Chalupová

Potravinářský průkaz vlastním také, ale určitě není v pořádku si třeba psiknout a sahnout na jidlo... A maso se ji i sýrové.. Tj tatarak například... Tudíž rukavice jsou určitě na místě tak jako u salámu či sýrů.. Hezký den. Jen je smutné, že Vám to přijde v pořádku asi byste take nebyly nadšení.

7.3.2019 05:53, před 6 lety

Společnost má nyní možnost na vyjádření spotřebitelky reagovat. Pokud tak neučiní, bude stížnost uzavřena.

8.4.2019 16:46, před 6 lety