www.tastebags.com

#3018Nedodané zboží

2 dny 9 hodin

27.04.2014, před 11 lety

Monika Svobodová

Nákup na internetových stránkách http://vipunderwear.cz.
26.3. jsem obdržela e-mail z info@bezvaslevy.com, kde byla nabídka na dárkové šeky firmy vipunderwear. 6.4. jsem bankovním převodem zaplatila dva dárkové šeky. Jeden v hodnotě 500 Kč, celkem jsem tedy zaplatila 1 000 Kč. Několikrát jsem komunikovala s paní Čermákovou (tel.: 607 404 654), která byla uvedena jako zákaznická podpora firmy Vipunderwear (jako obchodní zástupce je zde uvedena Vratislava Hlaváčová). Vždy jsem byla ujištěna, že šeky mi přijdou, jen co se vyřeší problém s jejich softwarem na zpracování objednávek, který měl mít nějaké potíže. Nyní ovšem už na mé telefonáty a e-maily nikdo nereaguje.

Objednávka: 765381917 vytvořena 2014-04-06 19:33:06, Objednávka: 498372635 vytvořena 2014-04-06 21:33:41

Navrácení peněz - okamžité.

30.4.2014 06:42, před 11 lety

Bohužel portál www.tastebags.com prostřednictvím e-mailu nebo telefonního čísla nijak nekomunikuje. Na výše uvedených internetových stránkách byla jako provozovatel uvedena Vratislava Hlaváčová – fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku. Dle nám dostupných informací zde došlo k trestnému činu neoprávněného nakládání s osobními údaji dle § 180 trestního zákoníku a paní Vratislava Hlaváčová nevěděla, že je na stránkách e-shopu uvedena. Pro tento trestný čin bylo již podáno trestní oznámení.
Vzhledem k tomu, že v tomto případě není skutečný prodejce znám, doporučujeme podat na policii trestní oznámení na neznámého pachatele pro trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku.