www.tastebags.com

#3058Zaplacené a nedodané zboží

10 měsíců 27 dnů 20 hodin

30.04.2014, před 11 lety

Lenka Pertlová

Dne 29.3.2014 jsem objednala v e-shopu TASTEBAGS kabelku, vzápětí přišla výzva k platbě, platbu přijali 31.3.2014. 3.4.2014 mi e-mailem oznámili, že zboží bylo odesláno. Do dnešního dne jsem nic neobdržela. Několikrák jsem e-mailem urgovala info. o stavu věci. Bez reakce. Telefon mi vzali pouze jednou, s tím že zboží je odesíláno ze skladu v USA. Poté již byl telefon odpojen. Kontaktovala jsem paní Hlaváčovou, majitelku e-shopu. Odpověď zněla: "Nejsem majitelem žádného eshopu a celou záležitost řeší policie." Chtěla jsem po ní nějaké další info., ale již také nereaguje.POslal jsem paní dopis do vlastních rukou a dala lhůtu na vyřešení do 10.5.2014. Poté se obrátím na PČR.

kabelka Reama small classic tote-šedá/černá

Požaduji, pokud do 5.5.2014 nepošlou uvedenou kabelku, vrácení zaplacené částky.

6.5.2014 09:42, před 11 lety

Bohužel portál www.tastebags.com prostřednictvím e-mailu nebo telefonního čísla nijak nekomunikuje. Na výše uvedených internetových stránkách byla jako provozovatel uvedena Vratislava Hlaváčová – fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku. Dle nám dostupných informací zde došlo k trestnému činu neoprávněného nakládání s osobními údaji dle § 180 trestního zákoníku a paní Vratislava Hlaváčová nevěděla, že je na stránkách e-shopu uvedena. Pro tento trestný čin bylo již údajně podáno trestní oznámení.
Vzhledem k tomu, že v tomto případě není skutečný prodejce znám, doporučujeme podat na policii trestní oznámení na neznámého pachatele pro trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku.
Pokud by bylo možné dohledat osobu komunikující přes e-shop, doporučujeme samozřejmě podat trestní oznámení na ní.

30.3.2015 10:39, před 10 lety

Vzhledem k faktu, že nelze s jistotou určit prodávajícího a nepodařilo se nám se subjektem spojit, jsme nuceni stížnost z tohoto důvodu uzavřít.