Nelze odstranit z PC jejich nevyžádaný agresivní pop up (cca co hodinu)
a neodpoví ani na e-mail s žádostí o vypnutí.
Zasílají denně spoustu nežádoucích e-mailů do spamu.
Aby dodržovali pravidla GDPR.
Chci mít možnost se od nich totálně odhlásit, zrušit u nich veškerá svá data aby mi už nikdy nemohli nic nabízet ani spamovat e-mail ani agresivně nutit svou nabídku přes pop-up mnohokrát denně.
Podnět Úřadu pro ochranu osobních údajů může podat každý, kdo se cítí obtěžován zasíláním elektronické reklamy, popřípadě obchodních sdělení.
Problematika zasílání nevyžádané elektronické reklamy je upravena v zákoně č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění, jakož i v zákoně č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění. Zatímco zákon č. 40/1995 Sb. se vztahuje na reklamu obecně, tak zákon č. 480/2004 Sb. se zabývá obchodními sděleními, která jsou šířena elektronicky. V souladu s § 7 tohoto zákona je třeba k elektronickému šíření obchodních sdělení splnit jednu z následujících podmínek:
Prodejce musí mít souhlas osoby, které jsou obchodní sdělení zasílána.
Prodejce získá e-mailovou adresu v souvislosti s prodejem výrobku nebo poskytnutím služby a umožňuje spotřebiteli jednoduchým a bezplatným způsobem vyjádřit se zasíláním obchodních sdělení nesouhlas i v rámci každé jednotlivé zprávy. Pokud daná osoba nesouhlas vyjádří, tak musí prodejce zasílání reklamy ukončit.
Zasílání obchodních sdělení elektronickou poštou je zcela zakázáno v těchto případech:
obchodní sdělení není zřetelně a jasně označeno jako obchodní sdělení,
odesílatel skrývá nebo utajuje svojí totožnost, nebo
je zasláno bez platné adresy, na níž by mohl adresát odpovědět, že si zasílání obchodních sdělení nepřeje.
Podání by mělo směřovat k Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 555, www.uoou.cz.
reklamy zrušíte kliknutím na odkaz, který je na konci každého reklamního emailu.
Děkuji za pochopení.
S přátelským pozdravem
Tým pošta zdarma
email: info@postazdarma.info
ATELI Investment, s.r.o.
Stížnost přeřazujeme na spotřebitele, který má možnost na vyjádření společnosti reagovat.
Poslal jsem společností pošta zdarma na jejich
email: info@postazdarma.info
už dávno hned několik e-mailů se svou žádostí - a spamují mě dál. A na můj e-mail ani neodpověděli. Ignorují mě, nekomunikují - až teď konečně díky vašemu webu "vasestiznosti"
Jejich e-maily naštěstí vychytá gmail filter - ale nejhorší jsou pop up okna, která se mi otevírají mnohokrát denně s nabídkou různých dámských plavek, šatů a pod.
A u pop-up oken NENÍ žádný odkaz, přes který by bylo možné je zrušit.
Chci mít možnost se od nich totálně odhlásit, zrušit u nich veškerá svá data, aby mi už nikdy nemohli nic nabízet ani spamovat e-mail ani agresivně nutit svou nabídku přes pop-up mnohokrát denně.
Tímto žádáme společnost, aby se k případu vyjádřila. Pokud tak společnost neučiní, bude stížnost uzavřena.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.