V březnu 2014 jsem si objednala a zaplatila 2 kabelky u této firmy, obratem mi přišlo ,že děkují za objednávku a platbu, poté mi přišlo ,že zboží bylo odesláno. Dodnes mi nic nedorazilo a na mé dotazy nikdo neodpovídá a telefonní číslo je nedostupné. Prosím připojme se všichni oklamaní a podejme trestní oznámení. takové jednání přeci nemůže nikomu projít. S pozdravem KK
odpověď, vrátit peníze nebo zaplacené zboží poslat. Jednalo se o 2kabelky .moje objednávka je pod číslem 275854258
Bohužel portál www.tastebags.com prostřednictvím e-mailu nebo telefonního čísla nijak nekomunikuje. Na výše uvedených internetových stránkách byla jako provozovatel uvedena Vratislava Hlaváčová – fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku. Dle nám dostupných informací zde došlo k trestnému činu neoprávněného nakládání s osobními údaji dle § 180 trestního zákoníku a paní Vratislava Hlaváčová nevěděla, že je na stránkách e-shopu uvedena. Pro tento trestný čin bylo již podáno trestní oznámení.
Vzhledem k tomu, že v tomto případě není skutečný prodejce znám, doporučujeme podat na policii trestní oznámení na neznámého pachatele pro trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku.
Pokud by bylo možné dohledat osobu jednající za e-shop např. u banky atd., tak samozřejmě doporučujeme podat trestní oznámení na konkrétního pachatele.
Vzhledem k faktu, že nelze s jistotou určit prodávajícího a nepodařilo se nám se subjektem spojit, jsme nuceni stížnost z tohoto důvodu uzavřít.