O2 Czech Republic a.s.

#30725Výpověď smlouvy

13 dnů 9 hodin

19.02.2019, před 6 lety

Monika Oweyssi

14.1. 2019 jsem na pobočce v Praze na Flóře uzavřela smlouvu FREE O2 60, kterou bych ráda vypověděla a získala převodní kódy k jinému operátorovi. Bohužel je přes urgence na pobočkách stále ve stavu zpracování a nelze ji tedy vypovědět. Vyúčtování za služby jsem obdržela 16.1. 2019 a uhradila. Proti vyúčtování jsem podala reklamaci.

FREE O2 60

Vypovězení služby co nejdříve a získání ČVOP

19.2.2019 11:55, před 6 lety

Písemnou výpověď doporučujeme zaslat prokazatelným způsobem, nejlépe doporučeně s dodejkou. Před zasláním výpovědi je vhodné si prostudovat smlouvu a obchodní podmínky, a to zejména s ohledem na výpovědní lhůtu a poplatek za odstoupení od smlouvy.

19.2.2019 14:16, před 6 lety

Pěkný den,
reklamace vyúčtování a požadavek na zřízení služby je v řešení našich specialistů.
Poprosím vás o trpělivost.
Věříme, že k vyřešení dojde během následujících několika dnů.

19.2.2019 14:46, před 6 lety

Monika Oweyssi

děkuji za zprávu. Stejnou, jsem pokaždé slyšela od zaměstnanců na pobočkách, proto jsem podala stížnost přes tento portál i ČTÚ. Zpracování uzavření smlouvy trvá déle než 30 dní. Ráda bych smlouvu co nejdříve vypověděla, abych mohla přejít se svým číslem, což bude jistě trvat podobně dlouhou dobu. A bohužel mi stále nikdo nevysvětlil, kde je problém a jak dlouho bude jeho řešení trvat. Děkuji.

19.2.2019 15:03, před 6 lety

Pěkný den,
chápu vás. Aktuálně zadávám na vyjádření od kolegů z oddělení Reklamací a stížnosti, urgenci.
Věřím, že vyjádření obdržíte během následujících několika dnů.
Děkuji za pochopení

25.2.2019 20:19, před 6 lety

Monika Oweyssi

dnes mi přišlo vyúčtování za služby na základě objednávky, která není stále uzavřená a je ve fázi realizace a nemohu ji tedy vypovědět, musím zaplatit za extrémně drahé služby a to nejspíš po celou dobu "realizace". Svůj telefon používám jako pracovní, a potřebuji převést k novému zaměstnavateli s výhodnějším tarifem. Využila jsem možnosti uzavřít smlouvu Tarif bez závazku, poplatek je také ve vyúčtování. Nerozumím tomu, že služby jsou v plné míře účtovány ve fázi realizace, tedy bez možnosti změny.
Děkuji za vysvětlení a návrh řešení.

26.2.2019 11:09, před 6 lety

Pěkný den,
faktura byla stornována, jelikož služba není doposud aktivní, tudíž nemohlo dojít k jejímu účtování. Vaší stížnosti stále řeší kolegové z oddělení Reklamací.
Jakmile dojde k vyřešení vaší reklamace, ihned vám bude poskytnuto vyjádření našimi specialisty.
Bohužel vyřešení není možné jakkoliv nyní urgovat.

26.2.2019 11:39, před 6 lety

Monika Oweyssi

děkuji za zprávu, včera jsem dostala vyúčtování poštou.

26.2.2019 12:15, před 6 lety

V tomto případě se omlouvám. Faktura byla stornována. Není potřeba jí hradit.

2.3.2019 10:15, před 6 lety

Monika Oweyssi

Dobrý den, dostala jsem převodní kódy. Děkuji za kladné vyřízení.

4.3.2019 12:34, před 6 lety

Pěkný den,
tato skutečnost mne těší a ještě jednou se za komplikace omlouváme.

4.3.2019 20:48, před 6 lety