HEWLETT-PACKARD s.r.o.

#30856Nevyřízená reklamace

1 měsíc 3 dny 20 hodin

22.02.2019, před 6 lety

Jaroslav Hejda

Dne 17.1.2019 jsem reklamoval celkově počtvrté z toho potřetí se stejnou závadou notebook. Reklamace byla uznána a bylo mi přislíbeno vrácení kupní ceny. Od té doby jsem již několikrát komunikoval e-mailem s reklamačním oddělením HP. Vždy mi bylo odpovězeno, že bude reklamace zanedlouho vyřešena. V poslední odpovědi mi bylo napsáno, že kupní cena bude vrácena do několika týdnů a to dnes 22.2.2019.Takže dodnes nemám ani notebook ani peníze na nákup nového.

Zařízení: 17-ab202nc (1GM94EA#BCM) , Sériové číslo: 5CD7030LK3; Číslo zakázky: HP10282628

Vrácení kupní ceny.

25.2.2019 10:44, před 6 lety

V případě, že má společnost vracet částku z důvodu odstoupení od smlouvy v rámci reklamačního řízení, pak platí, že celá reklamace má být vyřízena do 30 dnů od uplatnění reklamace. V této lhůtě je společnost povinna vyplatit částku spotřebiteli tak, aby s ní mohl skutečně disponovat.

Výše uvedené platí pro případ kupujícího v postavení spotřebitele.

26.3.2019 11:42, před 6 lety

Spotřebitel nám sdělil, že mu byla částka vrácena. Stížnost proto uzavíráme.