dne 5.1.2019 jsem koupil nové auto Peugeot 2008, Mladá Boleslav, Peugeot Auto Marek, IČO: 47550724.
Toho dne podepsal předávací protokol a fakturu za auto s doplatkem 391 000 Kč. K tomu mi byla k podpisu dodána úvěrová smlouva na jinou částku 398 800 Kč, kterou jsem podepsal, ale obratem rozporoval a hned 17.1.2019 odstoupil od smlouvy. V nahrávaném hovoru u Monety Auto, která smlouvu poskytla, mi bylo jejich zaměstnankyní paní Bystroňovou potvrzeno, že došlo k chybě jejich zaměstnankyně paní Onodiové. Nahrávaný hovor se sdělením o chybě Monety Auto mi též písemně potvrdila vedoucí oddělení paní Foltová.
Na základě těchto skutečností jsem požádal Monetu Auto paní Onodiovou, která špatnou smlouvu vystavila o osobní jednání, které jsem požadoval již u podpisu původní smlouvy (nemohla se dostavit, že v sobotu nepracuje).
Celý přístup prodejce a banky je neprofesionální a poškozuje moji firmu.
Shodou okolností předané auto není funkční a dne 19.2.2019 jsem ho prodejci vrátil z důvodu, že ho do 1. měsíce neopravil a odmítl mi 11.1.2019, kdy jsem auto odevzdal v jeho provozovně se mnou sepsat reklamaci. Prosím o pomoc T. Mikovec 775 126 624
Nový vůz Peugeot 2008, Číslo: VF3CUHNSSJY194104
Jediné řešení zúčastněných třech stran je obchod zrušit.
Nedostal jsem řádnou úvěrovou smlouvu dle dohody se zprostředkovatelem
Auto Marek a úvěrové společnosti Moneta Auto.
Prodejcem nám byl předán vadný nový vůz, který dle znalce neměl být zařazen do běžného silničního provozu. Prodejce se mnou odmítl sepsat reklamaci a auto do 30. dnů neopravil.
Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů spotřebitelů s podnikateli. Spotřebitelem je dle § 419 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, každý člověk, který mimo rámec své podnikatelské činnosti nebo mimo rámec samostatného výkonu svého povolání uzavírá smlouvu s podnikatelem nebo s ním jinak jedná. V tomto případě se zjevně jedná o vztah dvou podnikatelů, resp. o tzv. firemního zákazníka. Stížnost tedy nebudeme publikovat a bude uzavřena.