Dateyard, AG

#31008Neoprávně naúčtovaný poplatek

1 měsíc 2 dny 8 hodin

28.02.2019, před 6 lety

Jaroslav Kubín

Se společností jsem se začátkem roku 2018 zaregistroval na jedné seznamce.Žádnou smlovu,jsem nepodepisoval a po dvou měsících placení,jsem jim sdělil,že ruším profi,žádná odpověď.Nyní mě téměř po roce bylo strženo dalších 996kč. Jak je to možné? Děkuji

Okamžité navrácení peněz

28.2.2019 14:22, před 6 lety

Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti je možné smluvní vztah vypovědět. Pokud společnost spotřebiteli brání smlouvu zrušit, zkracuje tím spotřebitele na jejích právech a k takovému jednání se nepřihlíží. Spotřebiteli doporučujeme, aby si uchoval všechny dokumenty, které prokazují, že se pokoušel členství ukončit, avšak ze strany společnosti mu to nebylo umožněno. Získala-li společnost majetkový prospěch bez právního důvodu (výpovědí zanikl právní důvod pro účtování poplatků za členství), je společnost povinna spotřebiteli vydat to, oč se společnost bezdůvodně obohatila.

Společnost sídlí ve Švýcarsku a z toho důvodu není možné se obrátit na Evropské spotřebitelské centrum. Pokud by chtěl spotřebitel podat na společnost stížnost, musel by tak učinit u dozorového orgánu ve Švýcarsku.

Webové stránky jsou dostupné na tomto odkazu:

Na nich mají umístěný kontaktní formulář, skrze tento můžete dozorový orgán oslovit:

30.3.2019 22:45, před 6 lety