Zásilka číslo EUERODIS 7315467987706 mi nebyla dodána s trackinhem špatná adresa. Adresa je samozřejmě správná a pokud nejsem doma je možné použít telefon, případně dát avizo SMS. Dodnes nemám žádnou informaci co se ze zásilkou stalo.
Je možné, aby se vaší řidiči naučili používat mobilní telefon ?
Všechny ostatní dopravní služby to umí - DHL,UPS, Fedex, PPL a jiné.
odesílatel POST NL, číslo EUERODIS 7315467987706
Konečně se monu spojit a řešit osud zásilky.
Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, má možnost odesílatel službu reklamovat. Za včasné doručení ve vztahu mezi podnikatelem a spotřebitelem odpovídá podnikatel, protože povinnost dodat zboží je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele. Vzhledem k tomu, že zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.