OnStyle s.r.o.

#31057NEVYŘEŠENÁ REKLAMACE

17 hodin 31 minut

03.03.2019, před 6 lety

Stanislav Kuzma

DNE 28. prosince 2018 jsem písemně reklamoval řetízek na prodejně OC CHODOV PRAHA 4, NIKDO SE MI NEOZVAL, PRODEJNA NEFUNGUJE NEUSTÁLE ZAVŘENO.
Ujištění prodavačky, že mi bude odpovězeno do 30ti dnů vyšlo naprázdno.
Na info@onstyle.cz jsem psal už dvakrát a ticho. Nemám řetízek, za který jsem řádně zaplatil. Takže CRYSTALBIJOU je třeba se vyhýbat.
Solidnost firmy nulová.

nefunkční zapínání řetízku

Vrátit peníze, protože vánoční dárek už ztratil smysl.

4.3.2019 09:55, před 6 lety

Na společnost OnStyle s.r.o. byl podán insolvenční návrh ke dni 26.02.2019. Se zahájením insolvenčního řízení spojuje insolvenční zákon zejména účinek, že pohledávky a jiná práva týkající se majetkové podstaty nemohou být uplatněny žalobou, lze-li je uplatnit přihláškou.

Podrobnější informace o probíhajícím insolvenčním řízení nalezne spotřebitel na webových stránkách: https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=81E909571EF72D28E05333F21FACC489

Z důvodu podaného insolvenčního návrhu nemůže být stížnost řešena v rámci služby VašeStížnosti.cz.