Dobrý den
Podávám stížnost na firmu AD PROPERTY s.r.o Danea boty. Zimní boty jsem zakoupila v prodejně OC-Smíchov .Po telefoním rozhovoru a meilem jsem udělala co po mě žádali.Od 27.2.2014 kdy si přišel kurýr od teto firmy pro krabici s botama které reklamuji(prasklá podrážka zatékalo)se do dnešního dne nic neděje.Jen meil ze slovenska abych zaslala nějaké objednávkové číslo které mi nikdo neposlal ani nevolal.V krabici kde byly boty tak také byl reklamační list s popsanou závadou ofocené boty také závada a účtenka kde mám nárok na reklamaci.Tak mi to byla řečeno.
Zimní vysoké teplé boty vzor obuvi B 3304 zakoupené 27.12.2012 cena 999,-korun
Doufám že mi pošlou buď peníze nebo boty opravené nebo nové a hlavně že se mi ozvou v každém meilu jim píši muj telefon i v reklamačním listě jsem odeslala kontakt.
V tomto případě doporučujeme podat pdonět České obchodní inspekci pro nedodržení lhůty pro vyřízení reklamace. Zároveň, pokud již u společnosti nefungují provozovny, má společnost povinnost nahlásit místo, kde bude docházet k vyřízení reklamací po dobu minimálně 6 měsíců. V případě, že nedošlo ke splnění této povinnosti, doporučujeme podat podnět příslušnému živnostenskému úřadu.
Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz je založena na principu dobrovolnosti a obchodník dopusud neprojevil zájem se ke stížnosti vyjádřit, rozhodli jsme se případ uzavřít.