prosím Vás o pomoc se zrušením VIP členství a zrušení účtu na Interdate S.A. (server LISA18.cz)
Jde mne především o to, aby mne dále nebyl účtován žádný další poplatek, a nebylo mne nijak prodloužováno členství.
Aby mne nebylo dále cokoliv účtováno navíc.
A hlavně bylo mne umožněno mé právo na ukončení členství v termínu 4 dnů, počínaje dnem 10.3. 2019.
A současně požaduji i o zrušení účtu provozovatelem serveru.
Děkuji Vám
nelze zrušit členství na LISA18.cz a nelze smazat účet
Okamžité zrušení VIP členství,
zrušení jakéhokoliv členství,
zrušení předplatného v termínu do 12.3.2019,
okamžité smazání účtu provozovatelem bezodkladně.
Pokud společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen. Spotřebitel by si měl uchovat všechny dokumenty, které prokazují, že smluvní vztah ukončil, případně že se jej pokoušel ukončit, avšak ze strany společnosti mu to nebylo umožněno.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.
prosím, kontaktujte nás v uvedené záležitosti přímo na adrese zdenek.vencl@c-date.com,
děkujeme Vám.
Požadavek VÁM BYL PŘEDÁN NA zdenek.vencl@c-date.com
Od vás přIšla ODPOVĚĎ S TÍMTO OBSAHEM:
“Váš e-mail bude předán jednomu z agentů našeho zákaznického servisu a odpověď obdržíte během 5 pracovních dnů.“
VZHLEDEM Z VAŠÍ STRANY SAMOZVANÉMU LIMITNÍMU TERMÍNU 4 DNŮ, PRO ZRUŠENÍ “ZKUŠEBNÍHO PŘEDPLATNÉHO“,
JE TAKOVÉ JEDNÁNÍ VAŠE NEAKCEPROVATELNÉ.
POŘADAVEK ZE Dne: 11.3.2019, v Praze, Česká Republika, EU
POŘADAVEK VÁM JIŽ BYL PŘEDÁN NA TYTO EMAILY:
zdenek.vencl@c-date.com
service@lisa18.cz
ochrana@lisa18.cz
Požadavek SE VZTAHUJE na:
zastavení a ukončení členství a ukončení “předplatného“,
ukončení VIP předplatného,
a smazání účtu uživatele,
touto písemnou formou, s okamžitou platností bezodkladně.
Činíme tak ve smluvní lhůte 4 dnů od termínu 10.3.2019,
kdy: odstupujeme od předplatného,
odstupujeme od smlouvy v zákoné lhůtě,
ukončujeme předplatné,
ukončujeme VIP předplatné,
dále požadujeme současně okamžité smazání profilu (ID kontaktu) na webu lisa18.cz.
V rámci GDPR žádáme v rámci smasání profilu (ID kontaktu), o likvidaci a skartaci veškerých Vámi shromážděných informací, fotomateriálů, a údajů, dokomentů, evidovaných k dané osobě (ID kontaktu).
Výslově si přeji okamžité ukončení “členství“; a ukončení předplatného; k dnešnímu datumu 11.3.2019.
A ŽÁDÁME TÍMTO O PÍSEMNÉ POTVRZENÍ PŘEVZETÍ A AKCEPTOVÁNÍ ŽÁDOSTI, A O JEJÍ UZNÁNÍ ZA VÁMI BEZ VÝHRAD AKCEPTOVANOU.
TATO ŽÁDOST TÍMTO POVAŽUJEME ZA ŘÁDNĚ DORUČENOU SPOLEČNOSTI Interdate S.A.,
POČÍNAJE DNEŠNÍM DNEM 11.3.2019, OD 14HODIN.
Stížnost přeřazujeme na společnost, aby měla možnost reagovat.