T-Mobile Czech Republic a.s.

#31387Nepřipsaný kredit po nákupu

1 hodina 32 minut

15.03.2019, před 6 lety

Ladislav Bubenčík

Včera 14.3,2019 11.15hod jsem si koupil v bankomatu K B v Mostě kredit za 300kč Doposut není připsán váš automat mne sprostě okradl proto vás žádám o nápravu.

l.Bubenčík

dobíjení

připsání kreditu

15.3.2019 14:39, před 6 lety

Standardní čas navýšení kreditu po jeho dobití je několik minut. Výjimečně se může stát, že dobití neproběhne okamžitě. V tomto případě lze vyčkat 24 hodin. Pokud se ani v této lhůtě kredit nenavýší, je třeba nahlásit nepřičtení kreditu operátorovi, který by měl zajistit nápravu, pokud došlo k chybě na jeho straně.

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.