Nebeslev s.r.o.

#3146Nemám ani zboží ani mi nevrátili peníze

3 dny 5 hodin

14.05.2014, před 11 lety

Věra Peluhová

Dne 21.6.2013 jsem složenkou zaplatila 3990 kč za Vibrační plošinu,ale hned druhý den jsem od smlouvy chtěla odstoupit,protože mi to lékařka nedoporučila.Nevrátili mi ani peníze a plošinu taky nemám.Napsali,že mi peníze vrátí na účet a nic a tak stále dokola....

Vibrační plošina vzhledem k tomu,že jsem jí neviděla tak nic jiného nevim

Vrácení peněz

15.5.2014 17:03, před 11 lety

Na společnost byl podán návrh na prohlášení úpadku. Pokud máte vůči společnosti nějakou pohledávku, doporučujeme podat přihlášku do insolvenčního řízení a sledovat jeho přůběh na stánkách: www.isir.justice.cz
Přihláška je k dispozici zde: https://isir.justice.cz/isir/common/stat.do?kodStranky=FORMULAR

17.5.2014 21:55, před 11 lety

Společnost Nebeslev s.r.o. na některé stížnosti zareagovala, přislíbila i plnění, ale dle informací od spotřebitelů plněno nebylo. Nyní již společnost na podané stížnosti nereaguje, tudíž jsme nuceni je uzavřít pro nereakci subjektu.

Společnost Nebeslev s.r.o. je v současné době v insolvenčním řízení a dosud nebylo rozhodnuto o úpadku. Pokud se již nestalo, doporučujeme přihlásit pohledávku do insolventního řízení - viz https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=ca8bb54e-374d-41ba-abce-eaad508b2c9b a https://isir.justice.cz/isir/common/stat.do?kodStranky=FORMULAR.

Obvykle je slevový portál pouze zprostředkovatelem, tudíž se lze domáhat plnění po dodavateli zboží nebo poskytovateli služeb. V těchto případech bude třeba zjistit, jaký je vztah mezi společností a obchodníkem, který měl dle smlouvy plnit. Vůči obchodníkovi, pokud také není v insolvenčním řízení, by bylo nutné domáhat se právních nároků soudní cestou. Před samotným podáním k soudu doporučujeme zaslat předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu (http://www.dtest.cz/clanek-3511/predzalobni-vyzva)a až následně podat žalobu. Zároveň doporučujeme kontaktovat vhodného advokáta ( http://vyhledavac.cak.cz/Units/_Search/search.aspx ), který by se případu věnoval a při případném ústním jednání spotřebitele zastupoval.

17.5.2014 21:56, před 11 lety

Věra Peluhová