Lidl Česká republika s.r.o.

#31470Pečivo

2 měsíce 16 hodin

19.03.2019, před 6 lety

Vladan Neradil

Dobrý den, toto není vlastně ani stížnost jako spíše prosba. S prodejnou Lidl v Ostravě u obchodního centra Futurum jsem nanejvýše spokojen. Personál milý a usměvavý, všichni ochotní atd... Mám pouze dvě věci které bych vytknul.
1. nedopečené pečivo - hlavně česnekové bagety. Jde o to že zrovna a hlavně tento druh pečiva se nedá jíst když není řádně propečen. Bagety jsou bílé jak mlíko a česneková náplň celou bagetu "rozbředne" a celková bageta je poté spíše nechutná...
2. prosím nepečte slané pečivo se sladkým. Kolikrát jsem si koupi žemli s goudou ale měl jsem pocit že jím tvarohový šáteček.
Moc děkuji za pochopení.

Žemle s goudou a česneková bageta

pořádně propéct pečivo a nedávat dohromady slené a sladké

20.3.2019 13:15, před 6 lety

Nemá-li potravina očekávané vlastnosti, má spotřebitel právo potravinu reklamovat u prodávajícího a požadovat výměnu zboží za bezvadné, popř. vrácení zaplacené kupní ceny výrobku.

21.3.2019 15:33, před 6 lety

Dobrý den, pane Neradile,

nejprve bychom Vám chtěli poděkovat za milá slova chvály, která jistě předáme kolegům z ostravské pobočky. Mrzí nás, že s pečivem nejste spokojen a děkujeme, že na to upozorňujete. I tuto stížnost předáme odpovědným kolegům, aby ji prověřili a případně zjednali nápravu.

Děkujeme za trpělivost a přejeme pěkný den. S pozdravem

Lidl Česká republika

20.4.2019 09:20, před 6 lety