iNetMedia s.r.o.

#31479Nedodané zboží

29 dnů 11 hodin

19.03.2019, před 6 lety

Renata Matušová

12.12.2018 jsem si objednala praktickou zavinovací osušku a turban na vysoušení vlasů zaplatila 457 Kč, odstoupila jsem od smlouvy, s tím, že mi turban bude zaslán, za osušku peníze vráceny, zboží nebylo dodáno, peníze mi nebyly vráceny

22.2.2019 jsem si objednala šaty na ramínka, zaplatila 353 Kč, po urgencích, že platba nebyla zaslána, byla objednávka stornována pro nezaplacenou fakturu, zboží nebylo dodáno, peníze mi nebyly vráceny,

Na e-maily mi nebylo odpovězeno, telefon uvedený na stránkách neexistuje.

Zaslala jsem podání na Českou obchodní inspekci.

praktická zavinovací osušku a turban na vysoušení vlasů DACZ18-135086, šaty na ramínka DACZ19-003270

vrácení peněz 810 Kč

19.3.2019 21:03, před 6 lety

Pokud byly kupní smlouvy zrušeny, odpadl právní důvod, na základě kterého společnost od spotřebitelky obdržela peněžní prostředky. Pokud společnost získala majetkový prospěch bez právního důvodu, bezdůvodně se obohatila. Kdo se bezdůvodně obohatí, má povinnost vrátit bezdůvodné obohacení bezprostředně po výzvě. Pokud tento závazek nesplní řádně a včas, ocitá se v prodlení a ochuzená má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení. Společnost je proto vhodné vyzvat k vydání bezdůvodného obohacení.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

18.4.2019 07:32, před 6 lety