Dobrý den.Dne 13.3.2019 jsem na eshopu Mall.cz provedl několik objednávek..Probíhala akce,kdy po zadání a následném schválení slevového kódu (tel1000) byla z objednávky odečtena částka 1000kč. Po odeslání objednávky,přišlo emailem potvrzení objednávky s odečtenou částkou včetně schválení slevového kódu. Společnost Mall se hájí tím,že šlo o chybu špatně nastaveného slevového kódu,který měl být pouze na televize přesahující hodnotu 15000kč. Za celou dobu objednávky jsem bohužel u žádného zboží na tuto podmínku nenarazil a ani mě při potvrzování objednávky na ní nic neupozornilo. Objednávky byly schváleny a následně potvrzeny kupní smlouvou se schváleným kódem a odečtenou částkou 1000 korun.
Vím o spoustě lidí (asi 250) kterým společnost tyto objednávky schválila,odeslala, a následně začala balíky stahovat zpět od přepravních společností.Někteří se zásilek dočkali a někteří bohužel ne.Dokonce lidem chodily zprávy ať si balíky v žádném případě nevyzvedávají. Společnost Mall na vše reaguje pouze hromadnými emaily,po telefonu se odmítají bavit.
Nákup elektro..storno 5 objednávek
Obnovení a zaslání stornovaných objednávek.
Pokud byl při nabízení služby uváděn nepravdivý, nebo neúplný údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná.
Tímto žádáme společnost, aby se k případu vyjádřila. Pokud tak společnost neučiní, bude stížnost uzavřena.