IN TIME SPEDICE, spol. s r.o.

#31545Dělají si jen srandu a nic nedoručují

30 dnů 3 hodiny

22.03.2019, před 6 lety

Miroslav Holub

Přijde jen informační SMS o čase doručení zásilky a kontakt. Na kontakt se nedá dovolat a nikdo nic nedoručí. Pouze se mi snaží organizovat život - kdy mám být doma.

Objednané zboží u Amazonu.

Doručit v oznámený čas nebo předat jiné firmě k doručení.

22.3.2019 12:32, před 6 lety

Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, má možnost odesílatel službu reklamovat. Za včasné doručení ve vztahu mezi podnikatelem a spotřebitelem odpovídá podnikatel, protože povinnost dodat zboží je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele. Vzhledem k tomu, že zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.

21.4.2019 12:33, před 6 lety