Avast Software s.r.o.

#31547Neoprávněně stržená platba z účtu za neobjednaný produkt - DRI SHANNON, IRL

30 dnů 1 hodina

22.03.2019, před 6 lety

Petr Doskočil

Dne 22.03.2019, 07:16 mi bylo neoprávněně firmou : DRI SHANNON, IRL stržena platba 1190 Kč. Reference úhrady : 3461900363.

Žádný produkt nepoužívám, nic jsem neobjednala !
Tato platební karta ( potvrzeno bankou vydavatele ) je používána výhradně k přímé platbě potravin, nikoli kdekoli jinde.

číslo tiketu reklamace u AVAST: 08309048

číslo tiketu reklamace u AVAST: 08309048

Okamžité vrácení neoprávněně stržených prostředků z karty zpět !

22.3.2019 12:15, před 6 lety

Společnost může účtovat platby spotřebitelům pouze v případě, že k tomu má právní důvod. Typickým důvodem je např. uzavření smlouvy.

Pokud by nebylo možné platbu identifikovat, doporučujeme spotřebiteli kontaktovat banku a platbu reklamovat.

22.3.2019 12:20, před 6 lety

Se zákazníkem jsme již v komunikaci v našem portálu podpory pod číslem 08309048.

Z důvodu ochrany osobních údajů zákazníka bude komunikace vedena pouze na portále naší podpory.

22.3.2019 12:24, před 6 lety

Stížnost tedy přeřazujeme zpět na spotřebitele, aby zde mohl případně informovat o výsledku.

21.4.2019 11:09, před 6 lety