be2 S.a.r.l.

#31580Opětovné strhávání poplatků

6 dnů

23.03.2019, před 6 lety

Marie Tvarohová

Dobrý den, 25.12 2018 jsem poslala na tuto podvodnou seznamku stížnost.
Vůbec nereagovali na můj e-mail adresu michalahlaváčka.
19.2.2019 jste mi napsali, že se mi musí společnost singels50 na mou stížnost vyjádřit, jinak už to bude ukončené. Místo toho mi opět strhli 22.3.2019 částku 2 247,- Kč.

Zrušení členství a vrácení poplatků.

25.3.2019 09:36, před 6 lety

Pokud spotřebitel smlouvu vypověděl, došlo k ukončení smluvního vztahu mezi ním a společností. Vypovězením smlouvy ztratila společnost právní důvod, na základě kterého mohla požadovat po spotřebitelovi zaplacení členského poplatku. Pokud získala společnost majetkový prospěch bez právního důvodu, bezdůvodně se obohatila. Kdo se bezdůvodně obohatí, má povinnost vrátit bezdůvodné obohacení bezprostředně po výzvě. Pokud tento závazek nesplní řádně a včas, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.

Spotřebitel by si měl uchovat veškerou dokumentaci, která prokazuje, že smlouvu se společností ukončil, případně že se snažil smlouvu ukončit, avšak ze strany společnosti mu to nebylo umožněno.

26.3.2019 12:51, před 6 lety

prosím, kontaktujte nás v uvedené záležitosti přímo na adrese michal.hlavacek@be2.com.

děkujeme Vám.

29.3.2019 18:05, před 6 lety

Marie Tvarohová

Komentář: konečně byla má stížnost po dlouhých tahanicích uzavřena a členství zrušené.