zravypapir.cz

#3177Kvalita nulová,po reklamaci bez odezvy

1 měsíc 10 dnů 21 hodin

16.05.2014, před 11 lety

Jana Novotná

Na stránách prezentují cenu od 79kč,pak Vám naúčtují každý krok pracovníka a vyjde na 200 jeden papír. Přesto jsem ho objednala,přišel vyblitý papír s nejasnými barvami,černým flekem a o dost větší,než jsem požadovala,takže nejen,že to bylo dražší,než dort,ale i o dost větší,takže jsem to akorát vyhodila,na reklamaci nereagují (když chtěli peníze,odpovědi na emaily okamžité),požaduji vrácení peněz a už nereagují.

nulová kvalita,absolutně nedoporučuji!!

Vrácení peněz

27.6.2014 11:03, před 11 lety

Výrobek by měl odpovídat smlouvě, pokud to tak není, spotřebitel má právo na reklamaci, která by měla být vyřešena nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění.
Společnost nemá na svých stránkách uvedeny identifikační údaje, které nám neposkytla ani na naši výzvu. Vzhledem ke skutečnosti, že služba mimosoudního řešení sporů je založena na principu dobrovolnosti, nelze stížnost v rámci služby VašeStížnosti.cz úspěšně vyřešit. Stížnost jsme nuceni z tohoto důvodu uzavřít.