KM Solutions s.r.o.

#3193Nevrácení peněz

2 měsíce 12 dnů 1 hodina

18.05.2014, před 11 lety

Tomáš Burkoň

dne 4.11.2013 jsem si objednal kalhoty a platil sem je přes účet,cca po 2 týdnech mi řekli že je nemají, tak jsem požadoval vrácení peněz. Do dnešního dne jsem se peněz nedočkal!

Absolutní arogance od prodejce

Vrácení mých peněz!

4.6.2014 15:41, před 11 lety

Při zrušení kupní smlouvy, má spotřebitel právo na vrácení peněz. Pokud byla sjednána lhůta pro vrácení peněz a tato marně uplynula, doporučujeme spotřebiteli, aby prodávajícímu zaslal tzv. předžalobní výzvu dle ustanovení § 142a občanského soudního řádu. Ve výzvě musí být prodávajícímu poskytnuta lhůta ke splnění povinnosti (min. 7 dní před podáním žaloby). Po marném uplynutí lhůty je možné podat návrh na vydání platebního rozkazu u příslušného soudu. Výzvu dopručujeme zaslat doporučeně, nejlépe s dodejkou.

10.6.2014 10:02, před 11 lety

velice se omlouváme, platba byla navrácena.

KM Solutions s.r.o.

30.7.2014 16:37, před 10 lety

Spotřebitel nám potvrdil výše uvedené řešení, z tohoto důvodu stížnost uzavíráme.