MAFIA Trading s.r.o.

#3196Nevrácené peníze za reklamaci

10 měsíců 11 dnů 16 hodin

18.05.2014, před 11 lety

Jiří Krejčí

V půlce března jsem u společnosti zakoupil 2ks riflí v cenně 1000kč, byly mi velké tak jsem je obratem 25.3 poslal zpět i s vyplěnými reklamačními formuláři jak mají v podmínkách. Od té doby mi peníze nebyly vráceny, společnosti jsem psal 6 mailů,odpověděly pouze na jeden, cituji: "Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Mohl byste nám prosím poslat číslo objednávky nebo datum nákupu, abychom objednávku dohledali v našem systému a podívali se, zda platba byla/nebyla již odeslána a případně kam a pod jakým variabilním symbolem?
Děkujeme!"

omluvil jsem se s tím že číslo objednávky neznám,ale snad mají systém kde jde dohlodat kolika Krejčím posílali balík do olomouce, a rovnou poslal i číslo balíku kterým jsem vracel rifle, od té doby se mnou nikdo nekomunikuje. psal jsem po té další 2 maily ale už bez odpovědi. děkuji za popmoc

žádám o vrácení peněz jak jsem popsal v reklamačním formuláři

19.5.2014 10:27, před 11 lety

V tomto případě doporučujeme přes sledování zásilek u České pošty dohledat, zda byl balík společností převzat a kdy. Společnost měla dle § 1832 občanského zákoníku povinnost do 14 dnů od odstoupení vrátit uhrazené finanční částky. Pokud se tak nestalo, je společnost v prodlení.

30.3.2015 13:53, před 10 lety

Společnost MAFIA Trading s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se k ní vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. Případný spor může být tedy řešen pouze v soudním řízení, před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.