Elkan Group s.r.o.

#31995Nevrácení peněz , nekomunikují, zaslání jiných šatů

1 měsíc 1 den 14 hodin

11.04.2019, před 6 lety

Yvona Výmolová

jedny šaty poslali jiné než jsem si objednala, druhé jsem vrátila, nevrátili mi peníze, nekomunikují, telefon není dostupný, je to podvod na zákazníka. Už při objednávání mě mělo trknout, že něco není v pořádku, ptz. žádná objednávka nepřišla na e-mail.
Nakoupila jsem přes web skvělé šaty. Jedny šaty jsem obratem zaslala zpět, dosud žádná odpověd, dobropis atd. ani peníze. Nekomunikují, nedá se je nijak zkontaktovat!!!!

157-4 šaty numoco Marta s krajkou růžové

navrácení peněz na účet

11.4.2019 08:10, před 6 lety

Pokud daná kupní smlouva byla uzavřena prostřednictvím prostředku umožňující komunikaci na dálku, má spotřebitelka právo od smlouvy odstoupit ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Pokud spotřebitel odstupuje od smlouvy, je povinen o tom informovat prodávajícího (v případě soudního sporu by musel spotřebitel prokázat, že od smlouvy odstoupil) a vrátit prodávajícímu zboží. Prodávající je povinen vrátit spotřebiteli peněžní prostředky nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Prodávající nemusí vracet peněžní prostředky dříve, než mu spotřebitel prokáže, že mu zboží odeslal. Nevrátil-li prodávající peněžní prostředky ve výše uvedené lhůtě, může spotřebitel požadovat také zákonný úrok z prodlení.

12.5.2019 20:42, před 6 lety