STUDENT AGENCY k.s.

#32096Letenky

1 měsíc 7 dnů 22 hodin

15.04.2019, před 6 lety

Simona Bazantova

zakoupili jsme si letenky od Student agency s odletem 10.4.2019 do San Jose a navrat 28.4.2019. Bohuzel o 2 min jsme na letiste prisli pozde (nebyli jsme sami) a prestoze do odletu byla hodina, nikdo nam jiz letenky nevydal. V Mnichove Air Canada zastoupeni nema, pouze prostrednictvim Lufthansy. Tam jsme byli, pak jsme navstivili i Avianca a vsude nam rekli, ze neni problem zpatecni letenky nam ponechat, ale musime se obratit na Student agency. Ta tvrdi, ze nami zaplacene letenky na nase jmena nam dat nemohou. V San Jose jsme navstivili primo pobocku Air Canada, tam nam rekli, ze neni problem nam ponechat nase letenky, ale muze to udelat pouze Student agency, ktere jsme letenky zaplatili. Zastupce Air Canada to overoval jeste na centrale v Mexiku a poslal i navod, jak to v Student agency maji udelat. Presto u Student agency pisou, ze s tim nic udelat nemohou.

Cislo rezervace 2L5ZWU, cisla letenek 0143418798850-851, 0143418798852-853

Do odletu ze San Jose zpatky domu do Evropy nam zbyva stale cca 14 dni a tak bychom radi, aby nam nase zakoupene, zaplacene letenky na nase jmena zustali a mohli jsme letet domu.

23.4.2019 15:10, před 6 lety

Zaměstnanec společnosti jedná za společnost, která by měla mít zájem na řádném a bezpečném návratu cestujícího, kterému zprostředkovala letenky. V daném případě proto nevidíme důvod neposkytnutí součinnosti při zprostředkování zakoupených letenek, jestliže se jedná o pouhý administrativní úkon.

Nicméně spotřebitelku upozorňujeme, že i přes opakované výzvy společnost STUDENT AGENCY, k.s., doposud neprojevila zájem řešit případné spory skrze službu VašeStížnosti.cz.

23.5.2019 16:54, před 6 lety