BILLA, spol. s r. o.

#32100Naprostá konsternace stavem prodejny DBK Budějovická

1 měsíc 12 hodin

15.04.2019, před 6 lety

Miroslav Voleskáý

Dne 13.4.2019 jsem navštívil Vaši prodejnu v DBK Budějovická. Co jsem zde zažil se vymyká veškerým, i těm nejhorším představám a stavu poskytovaných služeb v supermarketech v ČR! V odd. zeleniny nebyly k dispozici brambory, cibule. Poslední zbytky polotekutých brambor, cca 10 kg byly zoufale přebírány zákazníky ve snaze nalézt alespoň jednu normální. V regálech se povalovaly hnijící saláty a oschlé zbytky kdysi možná čerstvé zeleniny, šířící okolo nechutný zápach. Myslím, že něco tak odporného a arogantního z Vaší strany, jako bylo k vidění zde, by se možná dalo zažít v Albánii v roce 1980.
Dále mezi haldami odpadků a všelijakých vozíků plných rozdřípaných krabic, pobíhal Váš poloretardovaný personál zoufale se snažící doplnit prázdné regály, neschopen souvislé věty, natož jakékoli smysluplné odpovědi na cokoli. Celkově naprostá Sodoma Gomora! Neváhám se tvrdit, že lépe by tuto prodejnu vedl i Hlustvisihák! Skutečně něco neuvěřitelného.

1) Okamžitě vyměnit management prodejny za lidi při smyslech.
2) Na úkor zisku 360 mil. korun v roce 2018 zvýšit mzdy zaměstnanců na standard EU (zisk by byl holt jenom 300 mil.) a najmout personál se vždy vyšším IQ než je 60. Doporučuji min. 95.

16.4.2019 11:00, před 6 lety

Není-li spotřebitel spokojený s organizací práce v dané pobočce, je vhodné se obrátit na vedoucího zaměstnance této pobočky, případně na vedení společnosti. Společnost by měla mít zájem na tom, aby se její zákazníci rádi vraceli do prodejny, protože se v ní cítí dobře a jsou spokojeni s poskytovanými službami.

Spotřebitel by rovněž mohl zvážit podání podnětu Státní zemědělské a potravinářské inspekci, která je dozorovým orgánem v oblasti kvality potravin.

16.5.2019 08:48, před 6 lety