Globus ČR, k.s.

#32138Okrádání zákazníků o zaplacené zákusky

1 měsíc 17 hodin

16.04.2019, před 6 lety

Sára Kubáníková

Dobrý den, ráda bych podala stížnost na Vaše pracovníky v Pardubickém globusu, kde prodáváte zákusky. Již 3x jsem doma otevřela zákusky a zjistila jsem, 3x znovu raději podotýkám, že tam chybí zaplacený zákusek. Vzhledem k tomu, že kupují zákusky za 30,90 korun, přijde mi to jako zásadní věc. Tímto jste mě odradili od nakupování čehokoliv v tomto obchodě. Mrzí mě, že máte tak neschopné zaměstnance, kteří si ani nejsou schopni přečíst zaplacenou účtenku a podle ní vydat objednávku. Viz paní s krátkými tmavými vlasy s brýlemi postaršího věku.

Vydávání zákusků Pardubice

Kloudné řešení vidím tak, že zákazníkům budete ukazovat, co jim balíte, protože kdo by chtěl dobrovolně platit za něco, co nemá?

17.4.2019 09:46, před 6 lety

Pokud zboží nebylo dodáno v odpovídajícím množství, může spotřebitel uplatnit u prodávajícího práva z vadného plnění. Spotřebitel má v tomto případě nárok na dodání chybějící věci. Není-li možné chybějící věc dodat, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.

Dozor v oblasti poctivosti prodeje výrobků provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného zjištění nesprávného množství výrobků by mohl spotřebitel zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za správní delikt uložit podnikateli pokutu.

17.5.2019 14:36, před 6 lety