Jak si vůbec dovolujete tomu říkat internet, jezdíte po stejné trase jako Konkurence... dále jste placeni z našich daní a nejste schopní zajistit internet, který by nebyl z roku 1995? Můžu vám říct že vytáčené připojení bylo rychlejší. Jsme ostudou světa. Internet je nestabilní neumožňuje ani sledování filmu. Na 20 min seriál jsem se ve vlaku díval 2 hodiny... možná by jste měli popřemýšlet o změně operátora, vím že máme nejdražší internet snad vůbec na světě, ale když za něj tak nehorázně platíme. měly by jste uvážit zda není vhodné za tuto cenu požadovat maximální rychlost...
internet, valašský express
Minimálně by jste měli aspoň zvýšit rychlost připojení. Vsadím se že problém není pouze zde v tomto vlaku. V Případě, že vám nebude chtít poskytovatel vyjít vstříc. tak umístěte bez jeho vědomí na každou vlakovou soupravu měření rychlosti.
Pokud by společnost při inzerci svých služeb (vč. internetového přípojení) uváděla nepravdivé informace, mohlo by být takové konání vyhodnoceno jako klamavé. Klamavé konání patří mezi zakázané nekalé obchodní praktiky a může být sankcionováno ze strany státních orgánů. Při posuzování, zda je reklama klamavá, je ale nutné přihlédnout i k tomu, jak mohou být spotřebitelé přesvědčovací kampaní ovlivněny. Nadsázku či přehánění je možno obecně v rámci přesvědčovacích reklamních kampaní připustit.
Případnou stížnost na přepravu cestujících, živých zvířat, zavazadel a zásilek může cestující podat elektronicky prostřednictvím formuláře na www.cd.cz, písemně na adrese: České dráhy, a. s., GŘ KOD - stížnosti, P. O. Box 24, 110 15 Praha 1 nebo telefonicky na lince kontaktního centra ČD 972 211 133. Stížnosti vyřídí ČD do jednoho měsíce, v odůvodněných případech do tří měsíců, o výsledku šetření bude stěžovatel písemně informován zasláním vyrozumění na uvedenou e-mailovou nebo poštovní adresu.