TIPSPORT a.s.

#32293Historie her, hral jsem ale u vas v sistemu se nic nezobrazilo

1 měsíc 1 den 6 hodin

25.04.2019, před 6 lety

Orhan Džaferagić

Dne 21.4.2019. v 19.51. jsem spustil hru Mystery Joker.. z vkladu 100kč se me obevilo 330kč tak jsem měl za to že se přičetla výhra z předešle nedokončené hry.. tak jsem hral a max visi jsem měl caa 1800kč . u 900 sem vyjel ze hry a zustatek uctu činil 100kč , tak jsem se odhlasil a znova přihlásil jenome 100kc tam zustalo .. kdyz jsem kontaktoval podporu ti me rekly ze jsem zadnou hru nehral a v historii transakci se to neoběvilo ... t

1; tak jsem žadal at me daji celkovou víši prohry z toho dne z 19:51 a 20:20 pokud by se hodnoty lisily dukaz by byl ze jsem hral... Ignorovaly to
2; chtel jsem historii od vyrobce her to jest PLAYGO u nich v historii by se to oběvilo 100% ale i na to me nikdo nechtl reagovat a rekly me ze je to vyresene... Proto vas žadam jestly je mozne poslat historii meho hrani primo od vyrobce platformy MYSTERY JOKER?. Ze dne 21.4.2019 v 19:51

Mystery Joker

poslani historie ze dne 21.4.2019. z 19:51 ze hry mystery joker ale primo od vyrobce kde je ta historie primo ve hre ..

25.4.2019 21:10, před 6 lety

Pokud spotřebitelovi vznikl nárok na výplatu výhry, je společnost povinna svému závazku dostát. Společnost je povinna vyplatit výhru ve lhůtě 60 dnů ode dne uplatnění nároku na výhru (dle § 10 odst. 2 herního plánu společnosti pro provozování internetových technických her publikovaném na webových stránkách společnosti https://minshara.tipsport.cz/datafiles/tipsportnet-as-hp-pro-ith-201903-cz-1554157611.pdf). Spotřebitel má možnost uplatnit reklamaci nejpozději do 1 roku ode dne vyhodnocení sázkové příležitosti, jinak právo na výhru zaniká. Pokud společnost výhru nevyplatí v uvedené lhůtě, má spotřebitel právo žádat navíc zákonný úrok z prodlení.

26.5.2019 19:04, před 6 lety