DIGI Czech Republic, s.r.o.

#32460Zaplacena faktury za sluzby mi byla zpet odeslana

1 měsíc 10 hodin

02.05.2019, před 6 lety

Lubos Stepnicka

dobry den jmenuji se lubos stepnicka cislo smlouvy 8016049 mam problem ze jste mi odpojili na dalku televizi a nechci prijit ani o internet ja jsem vam se za mesic duben zaplatil vse me sedelo na slozence i dluh jsem platil a stejnak my vse prislo na spatek ted vam budu zase 7 vse odesilat ale bjim se toho ze to prijde zase zpet a prosim nedejte zeme neplatice ja platim ale za to ze nekde je chyba a vse prijde zpet ,prosim o vyjadreni tohoto problemu .dekuji a jestli me odpojite internet tak nebudu moct na pc kvuli fakturam.a prosim o odpoved na imail .hezskz den stepnicka

8016049

byla mi vzpnuta na dalku televize

3.5.2019 10:54, před 6 lety

Společnost má povinnost zpřístupnit sjednané služby. Spotřebitel má zase povinnost za služby v dohodnutých termínech zaplatit.

V případě, že došlo k odpojení služby bez porušení smlouvy zákazníkem, musí poskytovatel služby prokázat, na jakém základě došlo k odpojení. Pokud došlo k pochybení společnosti, odpovídá za škodu, kterou tím způsobila a mělo by dojít k připojení zdarma.

V případě, že se spotřebiteli nepodaří vyřešit spor smírnou cestou, může se obrátit s žádostí o mimosoudní řešení sporu na Český telekomunikační úřad. Více informací k nalezení zde: https://www.ctu.cz/mimosoudni-reseni-spotrebitelskych-sporu

3.6.2019 05:29, před 6 lety