Comgate a.s.

#32708Stržení částky 99Kč za SMS

2 minuty 54 sekund

14.05.2019, před 6 lety

Lucie Žežulková

V DUBNOVÉM VYÚČTOVÁNÍ JSEM ZJISTILA NĚKOLIKERÉ NEOPRÁVNĚNÉ STRŽENÍ ČÁSTKY 99 KČ ZA SMS. NIC O TOM NEVÍM, NIC JSEM S TOUTO SPOLEČNOSTÍ NIKDY NEVYJEDNÁVALA ANI OD NICH NEOBJEDNÁVALA.PROSÍM O NEZBYTNÉ NAVRÁCENÍ TÉTO ČÁSTKY.
Děkuji za kladné vyřízení stížnosti Žežulková Lucie

Vrácení naúčtované částky.

14.5.2019 07:58, před 6 lety

Pokud prodávající uvedl spotřebitele v omyl o podstatné okolnosti, kvůli které se spotřebitel rozhodl sjednat kupní smlouvu (zakoupit mobilní aplikaci), mohl by spotřebitel také namítat neplatnost této smlouvy. Musel by prokázat, že byl prodávajícím uveden v omyl.

Užitečné informace nalezne spotřebitel taktéž na webové adrese: http://www.platmobilem.cz/pro-verejnost/reklamace-sluzeb-hrazenych-pres-plat-mobilem

Společnost ComGate Payments, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena. Podle vyjádření společnosti mohou spotřebitelé zasílat stížnosti na emailovou adresu infolinka@comgate.cz

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 000.