Reklamovat jsem mesic stary telefon g důvodu že se sekal , vypinali se aplikace nebo i celý telefon.. po 1. Reklamaci mi řekli že vymenili nějakou desku a že by to mělo být v pohodě.. ale zjistil jsem že pri volání špatně funguje mikrofon a reproduktor. Takže další reklamě kvůli neci blbostí?
Já jsem kupoval telefon samsung balady A50 za 9000 protože jsem ho pracovně potřeboval! A teď jsem 2 mesic bez mobilu který potřebuju!
A teď když už je telefon několikrát rozdelany.
Vrácení peněz nebo nový kus
V daném případě záleží, jaká vada byla při první reklamaci vytýkána. Pokud bylo reklamováno sekání a vypínání telefonu a to bylo v rámci reklamace odstraněno, byla reklamace vyřízena v pořádku. Pokud však byly vytýkány i vady reproduktoru a mikrofonu, které odstraněny nebyly, pak reklamace řádně vyřízena nebyla.
Pokud se závada mikrofonu a reproduktoru objevila až po první reklamaci, je třeba uplatnit reklamaci těchto (nově projevených vad). Pokud by prodávající reklamaci zamítl, bude na místě její vyřízení rozporovat.
Vážený zákazníku,
naše společnost se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů skrze platformu mimosoudního řešení sporů VašeStížnosti.cz.
Poprosíme Vás, abyste nás kontaktoval přímo prostřednictvím kontaktního formuláře na webové adrese https://www.mp.cz/kontakty.
Váš podnět bude prověřen v co nejkratší době. S výsledkem prověření budete seznámen, v případě, pochybení na naší straně Vám bude nabídnuta satisfakce.
Děkujeme
Mobil Pohotovost