Lidl Česká republika s.r.o.

#33143Stavba prodejny Lidl Karviná 73506

23 hodin 46 minut

03.06.2019, před 6 lety

Dobrý den nájemníkům domu Havířská 2455/55 Karviná 73506
vadí rušení nedělní klidu a velká prašnost.
Přejeme si aby byl zachován nedělní klid a z prašnosti v tento.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Marie Telus

Prosíme o kladné vyřešení a omluvu po několika měsíčním hluku a prachu celedenní stavby jsme už s trpělivostí u konce.

3.6.2019 08:29, před 6 lety

Stavební úřad je v případě provádění staveb povinen kontrolovat stavbu z úřední povinnosti, a to předně při udělování stavebního povolení. Rovněž je ovšem povinen prošetřit podané stížnosti ze strany občanů.

Doporučujeme tedy obrátit se na příslušný stavební úřad s žádostí o prověření, zda stavebník dodržuje stavební povolení a projektovou dokumentaci. Stavební úřad bude povinen se podnětem zabývat.

Vzhledem k tomu, že je stavebník povinen během provádění stavby dodržovat rovněž zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, lze žádat i o součinnost příslušnou krajskou hygienickou stanici.

3.6.2019 13:35, před 6 lety

Dobrý den, paní Telus,

za hluk způsobený ve večerních hodinách před naší filiálkou se omlouváme. Ihned budeme kontaktovat příslušných kolegů, aby se zdrželi večerní práce, popř. aby došlo k omezení hluku. V případě opětovné zvýšení hlučnosti nás prosím opět kontaktuje, nejlépe rovnou na mail socialmedia@lidl.cz.

Dále bychom Vás rádi informovali, že pokud vše půjde podle plánu, stavbu prodejny završíme 7. července.

Děkujeme tedy za trpělivost a ještě jednou se omlouváme. S pozdravem

Lidl Česká republika