Společnost opakovaně nereagovala na naši snahu o rezervaci termínu na využití již zaplacené služby.
Zážitkový certifikát na lukostřelbu. Dodavatel služeb (VZDĚLÁVÁNÍ 3000, spol. s.r.o.) na naši snahu o rezervaci vůbec nereagoval a údajný provozovatel (dle informace z certifikátu) Hotel Motorsport, Na Šípu 189, Ostrovačice neměl o této službě žádnou vědomost.
Vrácení pěněz
Doporučujeme subjekt písemně vyzvat k poskytnutí termínu nebo doložení důkazu, že plnění bude poskytnuto, a to ve stanovené lhůtě (přiměřené). Nestane-li se tak, je možné po uplynutí této lhůty odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněz. Pro zachování důkazního postavení doporučujeme vést veškerou komunikaci písemně, tj. poštou. Pokud je poukaz dokladem o uzavření smlouvy přímo s provozovatelem, lze se domáhat plnění i po něm. Ten by musel prokázat, že společnost VZDĚLÁVÁNÍ 3000, spol. s.r.o. nemá oprávnění ho zavazovat.
Společnost VZDĚLÁVÁNÍ 3000, spol. s.r.o. byla o podané stížnosti informována, ale neprojevila zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.