Penny Market s.r.o.

#33494Hrubé osočení z krádeže

1 měsíc 1 den

19.06.2019, před 6 lety

Renata Marešová

Dne 17.6.2019, jsem byla hrubě osočena z krádeže mycího prostředku značky jar. Stalo se mi to už potřetí za sebou od stejného security v době tři týdnů. Chtěl ukázat tašku a kabelku. Řekla jsem ne ať zavolá policii. Odpověď sice zněla ano , ale bohužel nic se nedělo. Když jsem se zeptala kde jsou řekl že má záznam a že chce vidět opět tašku a kabelku. Opět jsem odmítla s tím ať mi ukáže záznam. Nic se nedělo. Nakonec přišel vedoucí ( celou situaci jsem popsala i s tím že je to už potřetí za 14 dni a že pan security je sprostej...) Pan vedoucí řekl...Je to jeho práce a bylo vyřešeno. Samozřejmě tašku a kabelku chtěl vidět taky. Protože jsem nakoupila tři věci a čekáním na policii a záznam strávila hodinu bez úspěchu. Vzdala jsem to a se slovama... po deseti letech si budu muset najít jiné pěny odpověděl vedoucí...Vaše volba My Vás nepotřebujeme.

Netuším jak situaci řešit,ale myslím že security a vedoucí je vizitkou prodejny. Takže Tito dva pánové dobrou vizitku neudělali.

19.6.2019 08:55, před 6 lety

Ochranka může v případě podezření z krádeže zadržet podezřelé osoby. Bez jejich svolení jim nemůže prohledávat osobní věci ani jim kontrolovat osobní doklady. K tomu má pravomoc až případně přivolaná policie.

Pokud člen ochranky překročil svou pravomoc, je na místě podat trestní oznámení Policii ČR.

20.7.2019 08:10, před 6 lety