V pondělí 17.6. 2019 jsem na poště č.8 v Plzni podala doporučený dopis s adresátem v jižních Čechách. Jaké bylo moje překvapení, když se mi odeslaný dopis vrátil 18.6. 2016. Dotázala jsem se pracovnice na přepážce, jak je to možné a ta my odpověděla, že jsem spletla umístění adres odesilatele a adresáta (viz příloha)
Zásilku jsem tedy přebalila a vrátila jsem se na zmíněnou poštu s tím, že jejikož byl podací lístek vyplněn správně (viz příloha), měla na chybu v umístění adres odesilatele a adresáta přijít už pracovnice na přepážce a tuto zásilku nepřebírat do přepravy a nenechat mě za odeslání zaplatit. Žádala jsem, abych byla osvobozena od další platby. Nepochodila jsem, a jelikož zásilka měla už teď skoro týdenní zpoždění a adresát netrpělivě čekal, zaplatila jsem.
Jednání pracovnic na přepážce zmíněné pošty nepokládám za správné, a proto posílám tuto stížnost.
omluvu,vrácení částky 60,- Kč za zbytečnou platbu + min. 100.- Kč za
ztracený čas a vzniklé nepříjemnosti
Daná stížnost je již řešena pod ID 33594 (https://www.vasestiznosti.cz/stiznost/33594/vraceni-doporucene-zasilky). Toto znění uzavíráme, aby nebyla řešena duplicitně.