O2 Czech Republic a.s.

#336052x naúčtovaný depozit

1 den 15 hodin

23.06.2019, před 6 lety

Markéta Bohdanská

Dne 20.6.2019 jsem byla na pobočce zažádat o zrušení smlouvy, bylo mi sděleno že budu muset zaplatit pokutu (depozit) 49 Kč za předčasný odchod. Tento zmíněný depozit my byl naúčtovaný 2x. Šla jsem tedy znovu na pobočku se zeptat proč mi depozit účtují 2x. Bylo mi sděleno, že ho kolega asi omylem založil 2x. Musela jsem již po třetí absolvoval telefonát proč chci odejít, což mě již značně obtěžuje pokaždé vysvětlovat proč chci odejít!!! Nic méně mi bylo řečeno, že jeden ze zmíněných depozitů zruší. Do teď se tomu tak nestalo!!! A a stále mi můj účet hlásí 98 Kč k úhradě, prosím o vysvětlení a nápravu!

Zrušení smlouvy u operátora

Zrušení 1 že 2 účtovaných depozitů

24.6.2019 08:10, před 6 lety

Pokud spotřebitel s vyúčtováním poplatku nesouhlasí, je třeba uplatnit reklamaci. Reklamaci na vyúčtování ceny je spotřebitel oprávněn uplatnit bez zbytečného odkladu, nejpozději do 2 měsíců ode dne dodání vyúčtování ceny za poskytnutou službu. Společnost je povinna vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu, nejpozději do 1 měsíce ode dne doručení reklamace. Doručení vyřízení reklamace musí být provedeno prokazatelným způsobem.

V případě, že společnost reklamaci zamítla, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.

24.6.2019 13:24, před 6 lety

Hezký den,

dle dnešní kontroly u Vašeho čísla, máte naúčtovaný depozit pouze 1x ve výši 49 Kč, který čeká na úhradu.
Omlouváme se za chybu, kdy se duplicitně vystavil depozit při podání výpovědi a musela jste volat na bezplatnou Infolinku, aby se situace vyřešila.
Situaci s výši doplatku je k dispozici také v Moje O2, kde výši doplatku můžete rovněž zkontrolovat.

S pozdravem,

Monika Večerková
Guru pro Social Media, O2

24.6.2019 21:44, před 6 lety

Markéta Bohdanská

Vše je již v pořádku, druhý naúčtovaný depozit byl smazán. Děkuji za pomoc.

25.6.2019 11:15, před 6 lety

Jsem ráda, že je situace vyřešená. Vzhledem k vyřešení záležitosti přiřazuji ukončení na společnost dTest.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Monika Večerková
Guru pro Social Media, O2

25.6.2019 11:20, před 6 lety

Vzhledem k výše uvedenému stížnost uzavíráme s dosažením dohody.