Paidwings AG

#33630Podvod

1 měsíc 8 hodin

24.06.2019, před 5 lety

Roman Kuča

Zdravím, Setkal jsem se s tím stejným problémem jako tu píše většina lidí , taregistroval jsem se cca pred 3,5 mesícema na týhle stránce pouzesex.cz , s tím , ze abych mohl vyuzivat kompletní služby a císt zpravy kter ymi prijdou od lidí, tak mám zaplatit neco kolem 350-399kč na mesíc..tak jsem to zaplatil platebni kartou z uctu, po tom prisel email..ze mi ale aktivovali sluzbu na 3 mesíce za 996kč ..coz jsem koukal jak nevim..a hned mi to bylo divný..nechal jsem to být..na profil jsem sel cca 5x protoze jsme pak zjistil ze profily lidi neexistujou ze to jsou falesne profily a kdyz mi poslali nejakou zpravu..nic se neukazalo kdyz sem to rozklil nebo se ukazalo ze profil je zablokovany prestal jsem to vyuzivat a chodit tam ted 19.9.2019 mi prisel email s názvem - poslendí upomínka a tam píšou ze mam neuhrazený dluh 996kč a kdyz to rozkliknu na ikonku zaplatit vyjede na me dluh 1051kč a okno s platební metodou abych to zase vyplnil,zadal cislo karty atd a zaplatil jim to, jelikož jsem narazil na tuhle vasi stránku se stiznostma, kde se s tím setkalo hodne lidí a byly okradený nehodlám jim tuto částku 1051kč platit, protoze co jsem se docetl tady od lidí i kdyz pozadali o zruseni clenství
poslali fax o vypovedi clenství a formulář a vse zaplatili stejne jim chodili dluhy dalsi a dalsi a dopisy az z Německa co jsem cetl,ze to dají k soudu a bylo tam treba ze ma zaplatit dotycnej 101-140EUR , to mi neprijde normální a jeste se prepisovala ta osoba co to psala a bylo to napsaný s nekolika chybama co sjem se dočetl, tak ze ja toto beru za totální podvod , nic na 3 mesíce jsem nechtel , stálo tam na mesíc za necely 4stovky a uz nikde se nepsalo ze mi to dají na 3 mesíce za 996,- ktery si strhli a jeste ze se to bude automaticky obnovovat kazdy 3 mesíce, tak ze tohle ani náhodou nehodlám podporovat a platit,to je fakt na hlavu ,samej hacker a samej podvod na tom internetu,cim dal tim horší poslal jsem jim na support i email,že žádám o zrušení členství a odstraneni celého učtu 4x mi prisel jeden a ten samej email,tak ze to posila nejaky automat automaticky proste , protoze mi prisel 4x jeden a ten samej email , i kdyz jim clovek napise totalne jinej email , tak se vám stejne posle od nich ze supportu jeden a ten samej s tim dluhem a ze i kdyz odstoupite, neznamena to,ze t avypoved me neosvobozuje od smluvnich podmínek a zavazku a odpovidajicich plateb, tak ze tím jsem pochjopil..ze i kdybych vse zaplatil a zrusil stejne by po me chteli dalsi penize atd jako to udelali s vetsinou lidí,tak ze tímto chci říct, ž enehodlám nic platit a že tohle je totální podvod na lidi, okrádají je uplne za nic a lidi na to skočí a vse jim to platí zbytečně.

Tak že vás žádám a prosím o zrušení mýho profilu na strance pouzesex.cz aby mi nechodily zadny emaily ktery jsou uplne stejný jako ty předešlí a uz vubec nehodlám vyzvedavat nejaky dopisy poštou , jak vyhrozují ruzne soudama a exekucema apod.jako ostatní lidi kteří naletely stejne jako já. Cokoliv mi pride domu od PAIDWINGS.AG třeba,zmuchlám to automaticky a vyhodím. Žádám vás proto prosím o zrušení mýho účtu a aby me nikdo neobtezoval za neco za co ani nemuzu v podstate a nechci dopadnout jako nekteří lidi tady kteří vám psali, že jim chodili pak ruzny vyhruzny dopisy atd. Byla chyba se tam registrovat, to uznávám,ale kdo mohl vedet,ze bude následovat tohle a dalsi problémy. Děkuji moc za pochopení, email se kterým jsem se tam registroval na ty seznamce je: ku03@seznam.cz na ten me muzete i kontaktovat, zda se to dá nějak vyřešit, každopádně nechci nic platit když jde o podvody. Děkuju za pochopení a předem rychlou odezvu.

25.6.2019 10:25, před 5 lety

Podle čl. 5 odst. 2 Podmínek užití společnosti Paidwings AG může uživatel placené služby vypovědět smluvní vztah ve lhůtě 14 kalendářních dnů před koncem doby platnosti smlouvy. Pro platnost výpovědi placeného smluvního vztahu je nutná písemná forma (například faxem na 41 (0) 41 5087019). Aby bylo možné zajistit úspěšné zpracování výpovědi, je třeba, aby oznámení obsahovalo celé jméno, používanou službu, e-mailovou adresu použitou k registraci a uživatelské jméno.

Výpověď zašlete prokazatelnou formou na některý z uvedených kontaktů (Paidwings AG, Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland, fax: 41 (0) 41 5087019, e-mail: support@datingcustomercare.com).

Smazání profilu samotným spotřebitelem není výpovědí, tím se pouze zbavuje spotřebitel možnosti nadále využívat placené služby.

Pokud spotřebitel výpověď placeného členství ve stanovené výpovědní lhůtě zašle prokazatelnou formou, popřípadě se pokoušel zaslat, ale z důvodů na straně podnikatele mu to nebylo umožněno, stačí přeposlat společnosti znovu výpovědní email, popřípadě fax či doložit odeslání dopisu a tím prokázat snahu o včasné a řádné vypovězení VIP statusu v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti. Zkracuje-li společnost spotřebitele na jeho právech, k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti. Pokud tedy společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen.

V případě soudního sporu by společnost musela prokázat, že existuje právní důvod, na základě kterého má právo údajný dluh vymáhat. Vymáhá-li společnost tento údajný dluh prostřednictvím inkasních agentur, nemají tyto inkasní agentury žádná speciální oprávnění oproti běžnému věřiteli (například nemohou nařídit exekuci).

Vymáhat dluh prostřednictvím exekutora je možné pouze v případě, pokud k tomu existuje exekuční titul, např. bylo-li o dluhu rozhodnuto v soudním řízení a rozhodnutí soudu nabylo právní moci a stalo vykonatelným.

Spotřebiteli nicméně doporučujeme, aby smluvní vztah prokazatelně vypověděl a ponechal si o tom doklad.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční subjekt se sídlem ve Švýcarsku mimo Evropskou Unii, nelze kontaktovat Evropské spotřebitelské centrum působící při České obchodní inspekci, nýbrž dozorový orgán přímo v zemi sídla provozovatele. Pokud společnost nevyhoví prokazatelné žádosti spotřebitele o ukončení smluvního vztahu, doporučujeme kontaktovat dozorový orgán nad spotřebitelskou oblastí ve Švýcarsku, který se nazývá Eidgenössisches Büro für Konsumentenfragen, s podnětem na užívání nekalé obchodní praktiky.

25.7.2019 05:42, před 5 lety